Начало Про органiзацiю Еко-акцiї Бiблiотека Фото Контакти
2001-07-20 У Київському зоопарку відбудеться
     22.02.01
     
  
25.02 у 12:00 - у Київському зоопарку відбудеться підведення підсумків конкурсу на кращу годівницю і шпаківню, проведеної Всеукраїнською екологічною Лігою в рамках традиційної акції "Наша допомога птахам". Потім годівниці і шпаківні будуть розважені на території зоопарку. Вхід для відвідувачів Київського зоопарку в цей день буде безкоштовним.
Контактний телефон: (044) 2201828 - прес-служба Всеукраїнської екологічної Ліги.


     
02.03.01
     
УКРАЇНСЬКІ АВТОЗАПРАВКИ СТАЮТЬ БІЛЬШ ЕКОЛОГІЧНИМИ
  
"З дійсного часу документація по розміщенню і будівництву автозаправних станцій в обов'язковому порядку підлягає екологічній експертизі", - повідомила прес-служба Кабміну України. З огляду на, що на місцях при установці АЗС часто порушується природоохоронне законодавство, постановою уряду вони внесені в перелік видів діяльності й об'єктів, що представляють підвищену екологічну небезпеку. Зазначений перелік, затверджений урядом у 1995 році, містить, зокрема, об'єкти видобутку і переробки нафти, нафтохімічні підприємства, до яких тепер прирівнюються й автозаправні станції. Цей крок дасть можливість поліпшити екологічну обстановку, а також враховувати суспільні інтереси в кожнім конкретному випадку розміщення АЗС, що відповідає Закону України "Про екологічну експертизу".


     
05.03.01
  
06.03 у 11:30 - почнеться прес-конференція, присвячена впровадженню у Вузах спеціальних комп'ютерних програм, що повинні значно скоротити кількість досвідів на тварин. У ній візьмуть участь завкафедрою біології Київського національного університету ім.Т.Шевченка професор Микола Макарчук і президент Міжнародного суспільства захисту тварин "SOS" Тамара Тарнавска - учасники міжнародної конференції по цьому питанню, що недавно проходило в Брюселеві. Прес-конференція відбудеться в приміщенні суспільства за адресою: вул. Владимирська, 29.

     
Контактний телефон: (044) 2294295
.